Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

14.08.2017 Alexandr Lupíšek
Baterie CS-TM2435SL / TomTom Go 2435, Go 2435TM, Go 2535, Go 2535T, Go 2535M, Go 2535TM, Go 2535TM WTE, Go 2535M Live, 4CS03, 4CQ01, 4CT50, 4EN42, 4E

Zboží přišlo obratem a plně splňovalo požadavky na náhradní baterii.

05.08.2017 martin
Sluneční clona / stínítko pro 4,3" - 5" GPS navigace

perfektni doporučuji

05.08.2017 martin
4.3" GPS navigace s bluetooth DS432-TB - TRUCK, TIR i OA - lifetime

zatím vše super doporučuji

27.07.2017 Ulrich Haag
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Velmi dobrá nabídka, velmi rychlé a přesné dodávky. Vysoce doporučeno.

20.07.2017 Pepe
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Pro kamioňáky vřele doporučuji

16.07.2017 VÁCLAV
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

STÍNÍTKO SPLNILO ME OČEKÁVÁNÍ.OBRAZ NAVIGACE JE VELMI DOBRÝ

13.07.2017 Stanislav Vališ
5" GPS navigace ve zpětném zrcátku s DVR a parkovací kamerou OA, zrc5

Navigace dorazila v pořádku. Po počátečních obtížích zapříčiněných mou chybnou obsluhou se navigace rozběhla. Pomohla příbalová informace v CZ, která předešla dalším komplikacím. Komunikace s dodavatelem vynikající i přes právě probíhající svátky. Nyní vše funguje, jak má.

12.07.2017 Jan Prochazka
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Max.spokojen.vyuzivam po EU.

30.06.2017 Bohuslav Stehlik
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Ok kvalitni

21.06.2017 Lucie
LCD display + dotyková vrstva Garmin 1490, 1490t, 1490Tv, 1490LMT, 1450, 1450T, 1450LMT

Nechávali jsme si měnit displej u navigace garmin. Super služba. Jeden den jsme displej zaslali poštou, druhý den byl doručen do navistore. Hned tentýž den provedli opravu, protože už odpoledne mi psali z ppl, že mi budou třetí den doručovat zásilku. A navigace samozřejmě funguje. Prostě super :-)

27.05.2017 Dusan Zemlicka
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Drzak naprosto v pohode k me navigaci Owiro spokojenost

12.05.2017 Květa Fialová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Výborná navigace s kamerou. Byl to dárek k narozeninám pro manžela, chválí.

08.05.2017 Zdeněk
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

navigace je,O.K.

02.05.2017 Michal
Moto / Sport DVR kamera, Mini F9

Spokojenost, kamerka splňuje to, co jsem od ní po přečtení recenzí a shlédnutí videí očekával. Velmi kladně hodnotím přístup e-shopu, od objednání po dodávku uběhly jen dva dny, což jsem ještě při nákupech v e-shopech nezažil.

10.04.2017 Pešek Jiří
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona k navigaci je šikovně vymyšlená a hlavně f u n k č n í , což o mnoha výrobcích v dnešní době nelze říct! Max. spokojenout i s objednánim a distribucí !

12.03.2017 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Za těch pár dni provozu jsem spokojen,Naviguje jak má,upozorní na parkoviště (dobre pro plánování zastávek). Mapy jsou aktuální.Cena je úměrná k tomu co navigace umí.

08.03.2017 Marek Fišar
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

NAvigace slouží naprosto bez problémů. Poměr cena/výkon je perfektní.

08.03.2017 Radim
Becker active.5s EU - vystavený kus

Jednoduchá navigace přehledné. spokojenost vážně super. A obchod paráda vše rychle vyřízeno

28.02.2017 Martin
2,7" LCD Full HD DVR kamera GS8000L, G-senzor, noční vidění, detektor pohybu, HDMI

velice kompaktní kvalitní kamera, jednoduché ovládání

19.02.2017 Daniel Kršek
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Za cenu kterou tento výrobek stál, splňuje mé očekávání.

19.02.2017 Petr Kohout
7.0" multimediální GPS navigace DS701T - TRUCK, TIR i OA

zatím funguje dobře

15.02.2017 Michal
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

Prostorné pouzdro, vleze se tam toho mnohem víc než jenom navigace

15.02.2017 Michal
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Super navigace, nevidím zatím žádné negativa. Jednoduché menu a navede přesně. Doporučuju pro řidiče MKD

15.02.2017 Michal
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Perfektní vynález, konečně to někoho napadlo. Mohu jen doporučit

15.02.2017 Helena Šubová
7.0" ultra tenká GPS navigace DS702T lifetime pro truck, tir i oa

Jsem maximálně spokojená s nákupem, komunikací a výrobkem, Také poradenská služba ve večerních hodinách byla perfektní. Rozhodně nákup u firmy NAVISTORE doporučuji.

14.02.2017 Reich
7.0" GPS navigace s bluetooth DS701-TB + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

velmi dobrá navigace za rozumné peníze

13.02.2017 lamboghiny
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

výborná věcička tato navigace,mohu doporučit,snadné ovládání,perfektní ostrost záznamů

08.02.2017 Radek
7.0" navigace pro kamiony s DVR kamerou a bluetooth DS700-TC + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Zatím spokojenost, navigace opravdu včas hlásí omezení pro náklaďáky. Velmi dobré možnosti nastavení, menu je přehledné. Přepočítávání trasy velmi rychlé. Zatím našla každou adresu. Jedinou výtkou je držák. Na okně drží pevně, ale jeho nastavitelnost je určena hlavně pro kolmé přední sklo náklaďáku, takže při použití v osobáku nejde dostatečně naklonit nahoru a navigace je mírně skloněná dolů, ale přesto použitelná. Asi vyřeším koupí držáku pro tablet. Za mě doporučuji.

08.02.2017 Ondra K.
5.0" GPS navigace s bluetooth DS501-TB, LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Dobrý přístroj za prijatelnou cenu! Zatím spokojenost!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku