Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

21.06.2017 Lucie
LCD display + dotyková vrstva Garmin 1490, 1490t, 1490Tv, 1490LMT, 1450, 1450T, 1450LMT

Nechávali jsme si měnit displej u navigace garmin. Super služba. Jeden den jsme displej zaslali poštou, druhý den byl doručen do navistore. Hned tentýž den provedli opravu, protože už odpoledne mi psali z ppl, že mi budou třetí den doručovat zásilku. A navigace samozřejmě funguje. Prostě super :-)

27.05.2017 Dusan Zemlicka
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Drzak naprosto v pohode k me navigaci Owiro spokojenost

12.05.2017 Květa Fialová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Výborná navigace s kamerou. Byl to dárek k narozeninám pro manžela, chválí.

08.05.2017 Zdeněk
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

navigace je,O.K.

02.05.2017 Michal
Moto / Sport DVR kamera, Mini F9

Spokojenost, kamerka splňuje to, co jsem od ní po přečtení recenzí a shlédnutí videí očekával. Velmi kladně hodnotím přístup e-shopu, od objednání po dodávku uběhly jen dva dny, což jsem ještě při nákupech v e-shopech nezažil.

10.04.2017 Pešek Jiří
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona k navigaci je šikovně vymyšlená a hlavně f u n k č n í , což o mnoha výrobcích v dnešní době nelze říct! Max. spokojenout i s objednánim a distribucí !

12.03.2017 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Za těch pár dni provozu jsem spokojen,Naviguje jak má,upozorní na parkoviště (dobre pro plánování zastávek). Mapy jsou aktuální.Cena je úměrná k tomu co navigace umí.

08.03.2017 Marek Fišar
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

NAvigace slouží naprosto bez problémů. Poměr cena/výkon je perfektní.

08.03.2017 Radim
Becker active.5s EU - vystavený kus

Jednoduchá navigace přehledné. spokojenost vážně super. A obchod paráda vše rychle vyřízeno

28.02.2017 Martin
2,7" LCD Full HD DVR kamera GS8000L, G-senzor, noční vidění, detektor pohybu, HDMI

velice kompaktní kvalitní kamera, jednoduché ovládání

19.02.2017 Daniel Kršek
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Za cenu kterou tento výrobek stál, splňuje mé očekávání.

19.02.2017 Petr Kohout
7.0" multimediální GPS navigace DS701T - TRUCK, TIR i OA

zatím funguje dobře

15.02.2017 Michal
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

Prostorné pouzdro, vleze se tam toho mnohem víc než jenom navigace

15.02.2017 Michal
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Super navigace, nevidím zatím žádné negativa. Jednoduché menu a navede přesně. Doporučuju pro řidiče MKD

15.02.2017 Michal
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Perfektní vynález, konečně to někoho napadlo. Mohu jen doporučit

15.02.2017 Helena Šubová
7.0" ultra tenká GPS navigace DS702T lifetime pro truck, tir i oa

Jsem maximálně spokojená s nákupem, komunikací a výrobkem, Také poradenská služba ve večerních hodinách byla perfektní. Rozhodně nákup u firmy NAVISTORE doporučuji.

14.02.2017 Reich
7.0" GPS navigace s bluetooth DS701-TB + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

velmi dobrá navigace za rozumné peníze

13.02.2017 lamboghiny
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

výborná věcička tato navigace,mohu doporučit,snadné ovládání,perfektní ostrost záznamů

08.02.2017 Radek
7.0" navigace pro kamiony s DVR kamerou a bluetooth DS700-TC + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Zatím spokojenost, navigace opravdu včas hlásí omezení pro náklaďáky. Velmi dobré možnosti nastavení, menu je přehledné. Přepočítávání trasy velmi rychlé. Zatím našla každou adresu. Jedinou výtkou je držák. Na okně drží pevně, ale jeho nastavitelnost je určena hlavně pro kolmé přední sklo náklaďáku, takže při použití v osobáku nejde dostatečně naklonit nahoru a navigace je mírně skloněná dolů, ale přesto použitelná. Asi vyřeším koupí držáku pro tablet. Za mě doporučuji.

08.02.2017 Ondra K.
5.0" GPS navigace s bluetooth DS501-TB, LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Dobrý přístroj za prijatelnou cenu! Zatím spokojenost!

15.01.2017 Radek
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Zatím spokojenost, kvalita odpovídá ceně.

15.01.2017 Evžen
7.0" ultra tenká GPS navigace DS702T lifetime pro truck, tir i oa

za dobrou cenu, vyhovuje

13.01.2017 Miloslav Jurásek
2,7" LCD Full HD DVR kamera GS8000L, G-senzor, noční vidění, detektor pohybu, HDMI

Velká spokojenost,snad manulál v češtině by měl být podrobnější

12.01.2017 tonbul
Zesílený univerzální držák pro 7" gps navigace

Zesílený univerzální držák je super maximální spokojenost ,, doporučuji ,,

01.01.2017 Petr
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Navigace super, jen ten držák, je nad navigací a zasahuje skoro do půlky okna.

30.12.2016 Petra Kühnová
HD kamera do automobilu HD560 - 2,5" TFT display, noční vidění, otočné LCD

Kamera je dobrá, pro běžného uživatele perfektní a účel taky splní. Spokojenost i s dodáním, vše proběhlo rychle a bez problému. :-)

30.12.2016 Ondrejprudil
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Zatím super uvidím po delším uzivani

29.12.2016 Andrea Pojerova
7.0" multimediální GPS navigace DS701T - TRUCK, TIR i OA

Supr navigace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku