Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

14.09.2017 Jeřábek
5.0" multimedialní GPS navigace DS501T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Používám teprve týden ale na menší nepřesné informace jsem spokojený a mile překvapen.

22.08.2017 Martin
2,3" DVR kamera C900, G senzor, noční vidění, FHD

Kamera splnila očekávání

14.08.2017 Alexandr Lupíšek
Baterie CS-TM2435SL / TomTom Go 2435, Go 2435TM, Go 2535, Go 2535T, Go 2535M, Go 2535TM, Go 2535TM WTE, Go 2535M Live, 4CS03, 4CQ01, 4CT50, 4EN42, 4E

Zboží přišlo obratem a plně splňovalo požadavky na náhradní baterii.

05.08.2017 martin
Sluneční clona / stínítko pro 4,3" - 5" GPS navigace

perfektni doporučuji

05.08.2017 martin
4.3" GPS navigace s bluetooth DS432-TB - TRUCK, TIR i OA - lifetime

zatím vše super doporučuji

27.07.2017 Ulrich Haag
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Velmi dobrá nabídka, velmi rychlé a přesné dodávky. Vysoce doporučeno.

20.07.2017 Pepe
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Pro kamioňáky vřele doporučuji

16.07.2017 VÁCLAV
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

STÍNÍTKO SPLNILO ME OČEKÁVÁNÍ.OBRAZ NAVIGACE JE VELMI DOBRÝ

13.07.2017 Stanislav Vališ
5" GPS navigace ve zpětném zrcátku s DVR a parkovací kamerou OA, zrc5

Navigace dorazila v pořádku. Po počátečních obtížích zapříčiněných mou chybnou obsluhou se navigace rozběhla. Pomohla příbalová informace v CZ, která předešla dalším komplikacím. Komunikace s dodavatelem vynikající i přes právě probíhající svátky. Nyní vše funguje, jak má.

12.07.2017 Jan Prochazka
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Max.spokojen.vyuzivam po EU.

30.06.2017 Bohuslav Stehlik
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Ok kvalitni

21.06.2017 Lucie
LCD display + dotyková vrstva Garmin 1490, 1490t, 1490Tv, 1490LMT, 1450, 1450T, 1450LMT

Nechávali jsme si měnit displej u navigace garmin. Super služba. Jeden den jsme displej zaslali poštou, druhý den byl doručen do navistore. Hned tentýž den provedli opravu, protože už odpoledne mi psali z ppl, že mi budou třetí den doručovat zásilku. A navigace samozřejmě funguje. Prostě super :-)

27.05.2017 Dusan Zemlicka
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Drzak naprosto v pohode k me navigaci Owiro spokojenost

12.05.2017 Květa Fialová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Výborná navigace s kamerou. Byl to dárek k narozeninám pro manžela, chválí.

08.05.2017 Zdeněk
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

navigace je,O.K.

02.05.2017 Michal
Moto / Sport DVR kamera, Mini F9

Spokojenost, kamerka splňuje to, co jsem od ní po přečtení recenzí a shlédnutí videí očekával. Velmi kladně hodnotím přístup e-shopu, od objednání po dodávku uběhly jen dva dny, což jsem ještě při nákupech v e-shopech nezažil.

10.04.2017 Pešek Jiří
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona k navigaci je šikovně vymyšlená a hlavně f u n k č n í , což o mnoha výrobcích v dnešní době nelze říct! Max. spokojenout i s objednánim a distribucí !

12.03.2017 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Za těch pár dni provozu jsem spokojen,Naviguje jak má,upozorní na parkoviště (dobre pro plánování zastávek). Mapy jsou aktuální.Cena je úměrná k tomu co navigace umí.

08.03.2017 Marek Fišar
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

NAvigace slouží naprosto bez problémů. Poměr cena/výkon je perfektní.

08.03.2017 Radim
Becker active.5s EU - vystavený kus

Jednoduchá navigace přehledné. spokojenost vážně super. A obchod paráda vše rychle vyřízeno

28.02.2017 Martin
2,7" LCD Full HD DVR kamera GS8000L, G-senzor, noční vidění, detektor pohybu, HDMI

velice kompaktní kvalitní kamera, jednoduché ovládání

19.02.2017 Daniel Kršek
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Za cenu kterou tento výrobek stál, splňuje mé očekávání.

19.02.2017 Petr Kohout
7.0" multimediální GPS navigace DS701T - TRUCK, TIR i OA

zatím funguje dobře

15.02.2017 Michal
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

Prostorné pouzdro, vleze se tam toho mnohem víc než jenom navigace

15.02.2017 Michal
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Super navigace, nevidím zatím žádné negativa. Jednoduché menu a navede přesně. Doporučuju pro řidiče MKD

15.02.2017 Michal
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Perfektní vynález, konečně to někoho napadlo. Mohu jen doporučit

15.02.2017 Helena Šubová
7.0" ultra tenká GPS navigace DS702T lifetime pro truck, tir i oa

Jsem maximálně spokojená s nákupem, komunikací a výrobkem, Také poradenská služba ve večerních hodinách byla perfektní. Rozhodně nákup u firmy NAVISTORE doporučuji.

14.02.2017 Reich
7.0" GPS navigace s bluetooth DS701-TB + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

velmi dobrá navigace za rozumné peníze

13.02.2017 lamboghiny
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

výborná věcička tato navigace,mohu doporučit,snadné ovládání,perfektní ostrost záznamů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku