Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

20.11.2017 Zdeněk
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Sluneční clonu jsem použil k navigaci Becker Profesional 6sl.EU , sedla úplně přesně a nasazení je velmi jednoduché. Doporčuji.

16.11.2017 jiri
9,7" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

super navigace koupil jsem 2 ks a ridici si ji nemuzou vynachvalit

12.11.2017 Michal Bien
5.0" GPS navigace s bluetooth TRUCK, TIR + sluneční clona + kožené pouzdro, DS501-TBSCKP

navigace hleda perfektne i nove prumyslove zony rychla v nacitani i v prepoctu trasy ma mnoho doplnku v zadani vozidla i bere v potaz jaky nakalad vezete

09.11.2017 Šorf Oldřich
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Vyhovuje, perfektní.

07.11.2017 Toník
4.3" GPS navigace TRUCK, TIR i OA DS432T

Super navigace za super cenu . Zatím mne dovedla vždy kam jsem potřeboval. A dává možnost volby trasy což je dobře. Mapa aktualní je pro mne velké plus. Tu co jsem měl před tím od jiného výrobce lituju peněz za koupi,

28.10.2017 MARTIN.N
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

POUZDRO NUTNOST PŘI VÍKENDOVÉM STÁNÍ

28.10.2017 MARTIN.N
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

S NAVIGACÍ SE JEŠTĚ UČÍM ALE ZATÍM VELKÁ SPOKOJENOST

28.10.2017 MARTIN.N
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

CLONA ZA VELKÉHO SVĚTLA DOBRÁ

26.10.2017 Lumir
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Navigaci uzivam chvili.Ale zatim spokojenost.Uvidime casem .

20.10.2017 Tomáš
4.3" GPS navigace TRUCK, TIR i OA DS432T

Navigace plní účel dodání bylo rychlé. cena dobrá

14.09.2017 Jeřábek
5.0" multimedialní GPS navigace DS501T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Používám teprve týden ale na menší nepřesné informace jsem spokojený a mile překvapen.

22.08.2017 Martin
2,3" DVR kamera C900, G senzor, noční vidění, FHD

Kamera splnila očekávání

14.08.2017 Alexandr Lupíšek
Baterie CS-TM2435SL / TomTom Go 2435, Go 2435TM, Go 2535, Go 2535T, Go 2535M, Go 2535TM, Go 2535TM WTE, Go 2535M Live, 4CS03, 4CQ01, 4CT50, 4EN42, 4E

Zboží přišlo obratem a plně splňovalo požadavky na náhradní baterii.

05.08.2017 martin
Sluneční clona / stínítko pro 4,3" - 5" GPS navigace

perfektni doporučuji

05.08.2017 martin
4.3" GPS navigace s bluetooth DS432-TB - TRUCK, TIR i OA - lifetime

zatím vše super doporučuji

27.07.2017 Ulrich Haag
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Velmi dobrá nabídka, velmi rychlé a přesné dodávky. Vysoce doporučeno.

20.07.2017 Pepe
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Pro kamioňáky vřele doporučuji

16.07.2017 VÁCLAV
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

STÍNÍTKO SPLNILO ME OČEKÁVÁNÍ.OBRAZ NAVIGACE JE VELMI DOBRÝ

13.07.2017 Stanislav Vališ
5" GPS navigace ve zpětném zrcátku s DVR a parkovací kamerou OA, zrc5

Navigace dorazila v pořádku. Po počátečních obtížích zapříčiněných mou chybnou obsluhou se navigace rozběhla. Pomohla příbalová informace v CZ, která předešla dalším komplikacím. Komunikace s dodavatelem vynikající i přes právě probíhající svátky. Nyní vše funguje, jak má.

12.07.2017 Jan Prochazka
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Max.spokojen.vyuzivam po EU.

30.06.2017 Bohuslav Stehlik
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Ok kvalitni

21.06.2017 Lucie
LCD display + dotyková vrstva Garmin 1490, 1490t, 1490Tv, 1490LMT, 1450, 1450T, 1450LMT

Nechávali jsme si měnit displej u navigace garmin. Super služba. Jeden den jsme displej zaslali poštou, druhý den byl doručen do navistore. Hned tentýž den provedli opravu, protože už odpoledne mi psali z ppl, že mi budou třetí den doručovat zásilku. A navigace samozřejmě funguje. Prostě super :-)

27.05.2017 Dusan Zemlicka
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Drzak naprosto v pohode k me navigaci Owiro spokojenost

12.05.2017 Květa Fialová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Výborná navigace s kamerou. Byl to dárek k narozeninám pro manžela, chválí.

08.05.2017 Zdeněk
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

navigace je,O.K.

02.05.2017 Michal
Moto / Sport DVR kamera, Mini F9

Spokojenost, kamerka splňuje to, co jsem od ní po přečtení recenzí a shlédnutí videí očekával. Velmi kladně hodnotím přístup e-shopu, od objednání po dodávku uběhly jen dva dny, což jsem ještě při nákupech v e-shopech nezažil.

10.04.2017 Pešek Jiří
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona k navigaci je šikovně vymyšlená a hlavně f u n k č n í , což o mnoha výrobcích v dnešní době nelze říct! Max. spokojenout i s objednánim a distribucí !

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

V pořádku