Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

24.07.2021 David Dostal
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

naprosta spokojenost s navigaci doporucuji vsem pro truck idealni

18.07.2021 Karel Matuška
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Spokojenost s touto prodejnou, mám od nich 4 navigaci. Bez problémů.

04.07.2021 Bohuslava
7.0 GPS ANDROID navigace NS704A s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Navigace zatím funguje velmi dobře.sluneční clona je super.

25.05.2021 Jiří Rybín
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Navigace běží suprově jednou se Sekla ale jinak běží bez problémů

13.04.2021 Luboš
5,5" GPS navigace OWIRO s IPS displejem, DVR kamerou a magnetickým držákem - pro OA

Produkt dorazil v pořádku. Komunikace s obchodem bez problémů. Komunikoval jsem s obchodem několikrát, a domluvili jsme se . Navigace funguje naprosto perfektně, a nyní ten bonus s web aktualizaci a podporou nema chyby.

25.03.2021 Jiří Fišer
7" GPS navigace na palubní desku s WIFI, DVR kamerou, DS794 - TRUCK, TIR i OA

Zakoupil jsem GPS DS794 v době nemožnosti cestovat.Tak že ji nemám plně zažitou.Jeví se mně velmi dobře.Je to má 3 GPS a je nejlepší.

27.01.2021 Jiří Kovařik
Držák gps na palubní desku

Dobře drží

27.01.2021 Jiří Kovařik
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

Dobré

27.01.2021 Jiří Kovařik
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Kvalitní

24.09.2020 Jiří
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Navigace funguje bez problémů zadáte parametry nákladního vozidla a naviguje opravdu jak má, když je objížďka okamžitě najde jinou cestu. Mám ji chvíli ale naprostá spokojenost doporučuji všem kamionakum za ty peníze super.

21.09.2020 Jaroslav
Parkovací kamera s nočním viděním 2 - kabel/bezdrát

S kamerkami jsem maximálně spokojen

22.07.2020 Zeman53standa@seznam.cz
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Už mám druhou, první jsem si rozbil, měl jsem ji asi 6let. Navi je super.

21.06.2020 Jiří Kovařik
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Dobrá pomůcka

07.06.2020 Pavel Suchánek
4,3" GPS navigace s bluetooth DS430-TB - lifetime - TRUCK, TIR i OA

Jsem velice spokojen navigace super

17.05.2020 Lenka
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Moc si to chválí manžel dostal to k narozkám navigaci.chvili to trvalo než na to došel.Jinak super!!!

27.02.2020 Karel
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Za dva dny od objednání byla doručena,šlape super,rychlá pro změny tras,jsem zatím velmi spokojen.Za tu cenu paráda.Doporučuji.

27.01.2020 Pavel
8" GPS navigace na palubní desku s WIFI, DVR kamerou, ds895 - TRUCK, TIR i OA

Vše v pořádku . Doporučuji. Funguje bez problémů.

25.01.2020 Oldřtch
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Naprostá spokojenost ,rxchlé dodání

22.01.2020 Jiří
Držák na gps navigaci - šroubovací

Držák je výborný, rychlá montáž na navigaci.

22.01.2020 Jiří
7" GPS navigace ANDROID s WIFI, DVR kamerou, bluetooth, DS796 - TRUCK, TIR i OA

Tato navigace se výborně hodí do osobního auta. Má možnost vložení sim karty a tím získává další úžasnou vlastnost, že dovede do cíle nejkratší cestou a zároveň se vyhne případným zácpám a různým omezení.

25.11.2019 Arnošt Berger
5.0" GPS navigace DS502-TB s bluetooth pro OA - Lifetime

Jako vše 100%

13.11.2019 Jaroslav Křovák
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Vybrané zboží plně odpovídá mému požadavku a bylo doáno velmi rychle.

26.10.2019 Jarda
GPS navigace Tom Tom GO 60 - vystavené zboží

Naprosto spokojen doporučuji

27.09.2019 Jaroslav Roubín
Držák na gps navigaci - šroubovací

dobře drží, jsem spokojený

08.09.2019 Petr
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

Zatím pracuje dobře. Jsem s ní spokojený.

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Žerotínovo nám 652/17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.