Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

08.12.2022 Karel Fiala
TrueCam H5 WiFi

Jde již o druhou autokameru a jsem velice spokojen,s kamerou i velice vdtřícným přístupem při telefoniclém objednání.

30.11.2022 Pavel
7.0 android GPS navigace NS721A - WIFI, AV-IN pro TRUCK, BUS, karavan i OA

Zatím ve stádiu testování. Ale zdá se být dobrá pro danou věc. Základní navigace nemá on line provoz na zadané cestě. Ale je to vlastně tablet kde se dá nahrát další aplikace map nebo přímo hledat v googlu přez WiFi. Za mě zatím účel plní.

25.08.2022 Michal
7.0" android GPS navigace NS723A s wifi - TRUCK, TIR, BUS i OA

Rychlé dodání dobrá cena zatím testují ale jsem spokojený můžu doporučit

25.03.2022 Karel Zeman
7.0 GPS ANDROID navigace NS704A s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Navigace funguje dobře, svižný přepočet, rychlé chytá signál a naviguje jak má.

05.07.2022 Jinřcih Novotný
7.0" android GPS navigace NS723A s wifi - TRUCK, TIR, BUS i OA

Vše ok, můžu doporučit.

10.03.2022 Trucker56
7.0 android GPS navigace NS721A - WIFI, AV-IN pro TRUCK, BUS, karavan i OA

Přístroj je slušný za ty prachy, navi pro android trochu složitější, ale ve výsledku naviguje dobře a nevodí pod mosty.

18.05.2022 Fana
7.0 GPS navigace lifetime NS722TB s bluetooth, AV-IN - TRUCK, BUS i OA

Navigace navádí přesně jak potřebuju a jak by normální kamionová navigace navádět měla.

03.04.2022 Tomáš
7.0 GPS navigace lifetime NS722TB s bluetooth, AV-IN - TRUCK, BUS i OA

Super jednoduchá navigace, navádí jak má. Používám Pár měsíců a jsem spokojen.

21.05.2022 Ivan Jurásek
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clona vypadá dobře, mám 6" navigaci TomTom . Sedí bez problémů.

21.05.2022 Ivan Jurásek
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Kolečko normál. Funkci splňuje...

15.04.2022 Leoš Kubina
Sluneční clona / stínítko s packama pro 4.3" - 5" GPS navigace

Paráda. Clona drží díky zadním pacičkám, které jsou dostatečně pružné. Napájení přístroje pacičky neomezují. --------”--- PS. Hodnocení e shopu. Po odeslání objednávky jste reagovali ihned. Zásilku jste měli skladem a byla odeslána přepravci. Zpětná informace k zákazníkovi. Zásilka dorazila v pořádku. Děkuji. Dávám samé +++++++++++.

15.04.2022 Leoš Kubina
Sluneční clona / stínítko s klipem pro 4,3" - 5" GPS navigace

Díky klipu variabilní. Clona použita na monitor pro couvací kameru. Kdyby se clona vyráběla i pro menší úhlopříčky, použil bych jí pro daný rozměr. Ale když menší rozměr není i tato varianta je schůdná. Clona vyhovuje a klip drží.

16.02.2022 Pataki Stefan
10,1 android tablet NSL205 s GPS navigací, bluetooth, sim, wifi pro TRUCK ,TIR i OA

Bez námitek,jsem spokojem s tabletem,šlape a neseká se ani při truck mapách.

11.02.2022 Antonín Pálka
5.0" GPS navigace s bluetooth DS501-TB, LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

S navigací jsem naprosto spokojený.

21.11.2021 Karel Svatoň
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns905 s DVR kamerou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

testuju ji již nějakou dobu, člověk se s ní musí naučit, ale za ty peníze super, velký přehledný displej, zatím si nemůžu stěžovat.

01.11.2021 Tomáš Holub
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns905 s DVR kamerou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

navigaci musím pochválit, jezdím s ní cca 3měsíce a díky kamerce už sem mohl dokazovat vybržďování.

10.10.2021 Jan Dlouhý
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

navigace plní účel a slouží jak má.

16.10.2021 E. Pokorný
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns912a se sluneční clonou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Naviguje dobře, super je vestavěná clona a taky možnost wifi.

18.11.2021 Jiří Kvas
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Velká, rychlá gps navigace, která dobře navede i ji využiju na přehrání filmu či jinou zábavu. Za mě OK

12.11.2021 Tomáš Skacelík
9.0 LCD GPS navigace NS090B pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Tuto navigaci používám cca půl roku, velký a přehledný displej v kombinaci s výborným navigováním za slušné peníze. Za garmin 17tis nedám.

16.03.2020 František S.
7.0 GPS navigace NS704T s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Skvělý přístroj, který mě vždy dovedl dle nastavených parametrů, tam kam sem potřeboval.

20.08.2021 Tom
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Super přístroj za dostupný peníz, navádí jak má.

20.09.2021 Miloslav Ivanšík
7" GPS navigace ANDROID s WIFI, DVR kamerou, bluetooth, DS796 - TRUCK, TIR i OA

Navigace DS796 velmi rychlé dodání přijatelná cena.Velmi dobrá komunikace s obchodem.

17.09.2021 Petr
Navitel E500 TMC Magnetic

Jsem s navigací hodně spokojený. Dojedu kam potřebuji a magnetický držák je opravdu dobře vymyšlený. Navigace nepadá a lehce se nasazuje i ovládá.

28.08.2021 Richard Sehnal
5.0 moto navigace ANDROID - bluetooth, wifi, lifetime

S navigací jsem spokojený

24.07.2021 David Dostal
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

naprosta spokojenost s navigaci doporucuji vsem pro truck idealni

18.07.2021 Karel Matuška
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Spokojenost s touto prodejnou, mám od nich 4 navigaci. Bez problémů.

04.07.2021 Bohuslava
7.0 GPS ANDROID navigace NS704A s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Navigace zatím funguje velmi dobře.sluneční clona je super.

O jaké zboží byste chtěli rozšířit sortiment?

Kamery do auta
Anketa46%
GPS navigace pro cyklo
Anketa35%
Chytré hodinky
Anketa19%

Celkem hlasů: 106

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Hvězdná 3598/9, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.