Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

08.09.2019 Petr
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

Zatím pracuje dobře. Jsem s ní spokojený.

18.08.2019 makaron
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Navigaci používám 14 dní,a zatím se učím jejímu ovládání.Navigace samotná je v pohodě,dovede přesně na místo,dodržuje zadání vozu (výška,délka,váha).Další aplikace postupně studuji a začínám využívat. Výhoda je možnost použít 2 možnosti navigací.Kamerové záznamy jsou kvalitní.Zatím nemám větší výhrady,

22.07.2019 Pavel
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Prozatím spokojenost trochu jiná jsem zvyklý na garmin

08.07.2019 Štěpán
Sluneční clona / stínítko s packama pro 6" - 7" GPS navigace

Kvalitní výrobek,přijatelná cena,perfektní obsluha.

06.06.2019 ZONAPLUS a.s.
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

dobrá slouží svému účelu

06.06.2019 ZONAPLUS a.s.
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

kvalitní dobře čitelná ,přesná

13.05.2019 petr
7.0" GPS navigace s bluetooth DS701-TB + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

zakoupená navigace zatím ok žádný problém

20.04.2019 Rosťa Vít
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Navigace funguje výborně. Maximální spokojenost.

07.02.2019 Pavel
4.3" GPS navigace TRUCK, TIR i OA DS432T

navádí ok

20.11.2018 Honza Š.
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clona super. Už bych nechtěl navigaci bez ní.

20.11.2018 Honza Š.
6.0" multimediální GPS navigace DS600T+ LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím ji mám krátce. Ale jsem spokojený pracuje jak má. Je asi na stejné úrovni jako má starší navigace Navon. Ta už šlape 5 let.

19.11.2018 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím nejlepší navigace, kterou jsem měl.Překvapila.

25.09.2018 Pavel Šedivý
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Vynikající podložka na držák pro navigaci

05.09.2018 Zdenek58
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Zatim navigace navadi slusne ,

15.08.2018 zuzana
10,1" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

tablet jede max spokojenost

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Co se týká internetového obchodu Navistore. Tak mohu všem jen doporučit . Rychlost odeslání a doručení. Spokojenost a palec nahoru.

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Navigaci používám krátkou dobu. A zatím mne dovedla všude bez problémů . Jediné co bych změnil nebo upravil je dosti chatrný držák navigace na okno

01.05.2018 Jan Kripner
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

super rychlé doručení

29.04.2018 Iva Hrdinová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Navigaci jsem koupila jako dárek svému příteli.Zatím se sní ještě učí,ale jinak je spokojen

26.04.2018 Collina
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Spokojenost vše funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Baterie CS-NAV8410SL / Navigon 8410

Baterie zamontována,funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Držák drží na palubovce a v něm i mobil

28.03.2018 Jiří Švarc
Držák na gps navigaci - nacvakávací

Držák je náhrada za starý,poškozený.Velikostí a provedením je totožný se starým,je přesně takový,jaký jsem chtěl,je funkční,takže velká spokojenost,děkuji.

24.03.2018 Mirek
Sluneční clona / stínítko s packama pro 6" - 7" GPS navigace

Také velice spokojený jeto super .

24.03.2018 Mirek
Zesílený univerzální držák pro 7" gps navigace

Super jsem velice spokojený. A zároveň musím podotknou že mám zakoupenou i vagigaci z této firmy a jsem sní také velice spokojený a sjednáním také doopravdy super .

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Žerotínovo nám 652/17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím