Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

20.11.2018 Honza Š.
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clona super. Už bych nechtěl navigaci bez ní.

20.11.2018 Honza Š.
6.0" multimediální GPS navigace DS600T+ LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím ji mám krátce. Ale jsem spokojený pracuje jak má. Je asi na stejné úrovni jako má starší navigace Navon. Ta už šlape 5 let.

19.11.2018 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím nejlepší navigace, kterou jsem měl.Překvapila.

25.09.2018 Pavel Šedivý
Držák na palubní desku

Vynikající podložka na držák pro navigaci

05.09.2018 Zdenek58
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

vyborny doplnek

05.09.2018 Zdenek58
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Zatim navigace navadi slusne ,

15.08.2018 zuzana
10,1" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

tablet jede max spokojenost

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Co se týká internetového obchodu Navistore. Tak mohu všem jen doporučit . Rychlost odeslání a doručení. Spokojenost a palec nahoru.

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Navigaci používám krátkou dobu. A zatím mne dovedla všude bez problémů . Jediné co bych změnil nebo upravil je dosti chatrný držák navigace na okno

01.05.2018 Jan Kripner
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

super rychlé doručení

29.04.2018 Iva Hrdinová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Navigaci jsem koupila jako dárek svému příteli.Zatím se sní ještě učí,ale jinak je spokojen

26.04.2018 Collina
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Spokojenost vše funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Baterie CS-NAV8410SL / Navigon 8410

Baterie zamontována,funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Držák drží na palubovce a v něm i mobil

28.03.2018 Jiří Švarc
Držák na gps navigaci

Držák je náhrada za starý,poškozený.Velikostí a provedením je totožný se starým,je přesně takový,jaký jsem chtěl,je funkční,takže velká spokojenost,děkuji.

24.03.2018 Mirek
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Také velice spokojený jeto super .

24.03.2018 Mirek
Zesílený univerzální držák pro 7" gps navigace

Super jsem velice spokojený. A zároveň musím podotknou že mám zakoupenou i vagigaci z této firmy a jsem sní také velice spokojený a sjednáním také doopravdy super .

07.03.2018 Pavel Marsan
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Samá superlativa,pracuje správně,bez výhrad

04.03.2018 Zvolský
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clonu jsem ještě pořádně nevyzkoušel, ale ve slunečném dni bude mít určitě své opodstatnění.

02.02.2018 Jan
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona je skvělá věc pro navigaci, na navigaci je vidět vždy kde potřebujeme, nesvítí díky ní na navigaci slunce, takže je navigace čitelná a viditelná.

02.02.2018 Jan
Ochranná folie na display - různé velikosti

Ochrana folie je skvělá věc, která chrání display např. navigace před poškrabaním, snadno se na displey instaluje stačí jí odlepit papír a nalepit. Skvěle drží.

02.02.2018 Jan
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Navigace funguje bezvadně, mapy aktualní není zatím co navigaci vytknout.

03.01.2018 Bureš
Baterie CS-TM940SL / TomTom Go 940, Go 940 Live

Funguje správně,do navigace pasuje...

25.12.2017 Dobi
Baterie CS-IQN130SL / Garmin Nuvi 1300, Nuvi 1350, Nuvi 1350T, Nuvi 1370, Nuvi 1370T, Nuvi 1390, Nuvi 1390T, Nuvi 1340T Pro, Nuvi 1375T

Objednaná baterie do GPS byla spolehlivě doručena a funguje jak má. Jsem spokojen.

20.11.2017 Zdeněk
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Sluneční clonu jsem použil k navigaci Becker Profesional 6sl.EU , sedla úplně přesně a nasazení je velmi jednoduché. Doporčuji.

16.11.2017 jiri
9,7" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

super navigace koupil jsem 2 ks a ridici si ji nemuzou vynachvalit

12.11.2017 Michal Bien
5.0" GPS navigace s bluetooth TRUCK, TIR + sluneční clona + kožené pouzdro, DS501-TBSCKP

navigace hleda perfektne i nove prumyslove zony rychla v nacitani i v prepoctu trasy ma mnoho doplnku v zadani vozidla i bere v potaz jaky nakalad vezete

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Žerotínovo nám 652/17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím