Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

05.09.2018 Zdenek58
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

vyborny doplnek

05.09.2018 Zdenek58
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Zatim navigace navadi slusne ,

15.08.2018 zuzana
10,1" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

tablet jede max spokojenost

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Co se týká internetového obchodu Navistore. Tak mohu všem jen doporučit . Rychlost odeslání a doručení. Spokojenost a palec nahoru.

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Navigaci používám krátkou dobu. A zatím mne dovedla všude bez problémů . Jediné co bych změnil nebo upravil je dosti chatrný držák navigace na okno

01.05.2018 Jan Kripner
6.0" GPS navigace s bluetooth DS600-TB + Lifetime - TRUCK, TIR i OA

super rychlé doručení

29.04.2018 Iva Hrdinová
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Navigaci jsem koupila jako dárek svému příteli.Zatím se sní ještě učí,ale jinak je spokojen

26.04.2018 Collina
4,3" GPS navigace DS430T Lifetime - TRUCK, TIR, OA

Spokojenost vše funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Baterie CS-NAV8410SL / Navigon 8410

Baterie zamontována,funguje

24.04.2018 Ladislav Horák
Chytrý NANO držák na palubní desku - GPS, PDA, mobil ad.

Držák drží na palubovce a v něm i mobil

28.03.2018 Jiří Švarc
Držák na gps navigaci

Držák je náhrada za starý,poškozený.Velikostí a provedením je totožný se starým,je přesně takový,jaký jsem chtěl,je funkční,takže velká spokojenost,děkuji.

24.03.2018 Mirek
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Také velice spokojený jeto super .

24.03.2018 Mirek
Zesílený univerzální držák pro 7" gps navigace

Super jsem velice spokojený. A zároveň musím podotknou že mám zakoupenou i vagigaci z této firmy a jsem sní také velice spokojený a sjednáním také doopravdy super .

07.03.2018 Pavel Marsan
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Samá superlativa,pracuje správně,bez výhrad

04.03.2018 Zvolský
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clonu jsem ještě pořádně nevyzkoušel, ale ve slunečném dni bude mít určitě své opodstatnění.

02.02.2018 Jan
Sluneční clona / stínítko pro 4.3" - 5" GPS navigace

Sluneční clona je skvělá věc pro navigaci, na navigaci je vidět vždy kde potřebujeme, nesvítí díky ní na navigaci slunce, takže je navigace čitelná a viditelná.

02.02.2018 Jan
Ochranná folie na display - různé velikosti

Ochrana folie je skvělá věc, která chrání display např. navigace před poškrabaním, snadno se na displey instaluje stačí jí odlepit papír a nalepit. Skvěle drží.

02.02.2018 Jan
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Navigace funguje bezvadně, mapy aktualní není zatím co navigaci vytknout.

03.01.2018 Bureš
Baterie CS-TM940SL / TomTom Go 940, Go 940 Live

Funguje správně,do navigace pasuje...

25.12.2017 Dobi
Baterie CS-IQN130SL / Garmin Nuvi 1300, Nuvi 1350, Nuvi 1350T, Nuvi 1370, Nuvi 1370T, Nuvi 1390, Nuvi 1390T, Nuvi 1340T Pro, Nuvi 1375T

Objednaná baterie do GPS byla spolehlivě doručena a funguje jak má. Jsem spokojen.

20.11.2017 Zdeněk
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Sluneční clonu jsem použil k navigaci Becker Profesional 6sl.EU , sedla úplně přesně a nasazení je velmi jednoduché. Doporčuji.

16.11.2017 jiri
9,7" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

super navigace koupil jsem 2 ks a ridici si ji nemuzou vynachvalit

12.11.2017 Michal Bien
5.0" GPS navigace s bluetooth TRUCK, TIR + sluneční clona + kožené pouzdro, DS501-TBSCKP

navigace hleda perfektne i nove prumyslove zony rychla v nacitani i v prepoctu trasy ma mnoho doplnku v zadani vozidla i bere v potaz jaky nakalad vezete

09.11.2017 Šorf Oldřich
Sluneční clona / stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Vyhovuje, perfektní.

07.11.2017 Toník
4.3" GPS navigace TRUCK, TIR i OA DS432T

Super navigace za super cenu . Zatím mne dovedla vždy kam jsem potřeboval. A dává možnost volby trasy což je dobře. Mapa aktualní je pro mne velké plus. Tu co jsem měl před tím od jiného výrobce lituju peněz za koupi,

28.10.2017 MARTIN.N
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

POUZDRO NUTNOST PŘI VÍKENDOVÉM STÁNÍ

28.10.2017 MARTIN.N
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

S NAVIGACÍ SE JEŠTĚ UČÍM ALE ZATÍM VELKÁ SPOKOJENOST

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Žerotínovo nám 652/17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím