Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

21.11.2021 Karel Svatoň
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns905 s DVR kamerou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

testuju ji již nějakou dobu, člověk se s ní musí naučit, ale za ty peníze super, velký přehledný displej, zatím si nemůžu stěžovat.

01.11.2021 Tomáš Holub
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns905 s DVR kamerou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

navigaci musím pochválit, jezdím s ní cca 3měsíce a díky kamerce už sem mohl dokazovat vybržďování.

10.10.2021 Jan Dlouhý
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

navigace plní účel a slouží jak má.

16.10.2021 E. Pokorný
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns912a se sluneční clonou pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Naviguje dobře, super je vestavěná clona a taky možnost wifi.

18.11.2021 Jiří Kvas
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Velká, rychlá gps navigace, která dobře navede i ji využiju na přehrání filmu či jinou zábavu. Za mě OK

12.11.2021 Tomáš Skacelík
9.0 LCD GPS navigace NS090B pro TRUCK, TIR, BUS i OA

Tuto navigaci používám cca půl roku, velký a přehledný displej v kombinaci s výborným navigováním za slušné peníze. Za garmin 17tis nedám.

16.03.2020 František S.
7.0" GPS navigace NS704 s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Skvělý přístroj, který mě vždy dovedl dle nastavených parametrů, tam kam sem potřeboval.

20.08.2021 Tom
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Super přístroj za dostupný peníz, navádí jak má.

20.09.2021 Miloslav Ivanšík
7" GPS navigace ANDROID s WIFI, DVR kamerou, bluetooth, DS796 - TRUCK, TIR i OA

Navigace DS796 velmi rychlé dodání přijatelná cena.Velmi dobrá komunikace s obchodem.

17.09.2021 Petr
Navitel E500 TMC Magnetic

Jsem s navigací hodně spokojený. Dojedu kam potřebuji a magnetický držák je opravdu dobře vymyšlený. Navigace nepadá a lehce se nasazuje i ovládá.

28.08.2021 Richard Sehnal
5.0 moto navigace ANDROID - bluetooth, wifi, lifetime

S navigací jsem spokojený

24.07.2021 David Dostal
9.0 LCD ANDROID GPS navigace ns913a pro TRUCK, TIR, BUS i OA

naprosta spokojenost s navigaci doporucuji vsem pro truck idealni

18.07.2021 Karel Matuška
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Spokojenost s touto prodejnou, mám od nich 4 navigaci. Bez problémů.

04.07.2021 Bohuslava
7.0 GPS ANDROID navigace NS704A s integrovanou sluneční clonou - TRUCK, TIR i BUS

Navigace zatím funguje velmi dobře.sluneční clona je super.

25.05.2021 Jiří Rybín
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Navigace běží suprově jednou se Sekla ale jinak běží bez problémů

13.04.2021 Luboš
5,5" GPS navigace OWIRO s IPS displejem, DVR kamerou a magnetickým držákem - pro OA

Produkt dorazil v pořádku. Komunikace s obchodem bez problémů. Komunikoval jsem s obchodem několikrát, a domluvili jsme se . Navigace funguje naprosto perfektně, a nyní ten bonus s web aktualizaci a podporou nema chyby.

25.03.2021 Jiří Fišer
7" GPS navigace na palubní desku s WIFI, DVR kamerou, DS794 - TRUCK, TIR i OA

Zakoupil jsem GPS DS794 v době nemožnosti cestovat.Tak že ji nemám plně zažitou.Jeví se mně velmi dobře.Je to má 3 GPS a je nejlepší.

27.01.2021 Jiří Kovařik
Držák gps na palubní desku

Dobře drží

27.01.2021 Jiří Kovařik
Černé 7" tvrzené pouzdro - OW780 a OW770

Dobré

27.01.2021 Jiří Kovařik
Tvrzená ochranná folie na display - různé velikosti

Kvalitní

24.09.2020 Jiří
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Navigace funguje bez problémů zadáte parametry nákladního vozidla a naviguje opravdu jak má, když je objížďka okamžitě najde jinou cestu. Mám ji chvíli ale naprostá spokojenost doporučuji všem kamionakum za ty peníze super.

21.09.2020 Jaroslav
Parkovací kamera s nočním viděním 2 - kabel/bezdrát

S kamerkami jsem maximálně spokojen

22.07.2020 Zeman53standa@seznam.cz
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Už mám druhou, první jsem si rozbil, měl jsem ji asi 6let. Navi je super.

21.06.2020 Jiří Kovařik
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Dobrá pomůcka

07.06.2020 Pavel Suchánek
4,3" GPS navigace s bluetooth DS430-TB - lifetime - TRUCK, TIR i OA

Jsem velice spokojen navigace super

17.05.2020 Lenka
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Moc si to chválí manžel dostal to k narozkám navigaci.chvili to trvalo než na to došel.Jinak super!!!

27.02.2020 Karel
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

Za dva dny od objednání byla doručena,šlape super,rychlá pro změny tras,jsem zatím velmi spokojen.Za tu cenu paráda.Doporučuji.

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Hvězdná 3598/9, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.