Recenze

Zde si můžete přečíst recenze zboží a obchodu, které nám poslali naši zákzaníci. Za tyto recenze jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Tým navistore.cz

 

27.01.2020 Pavel
8" GPS navigace na palubní desku s WIFI, DVR kamerou, ds895 - TRUCK, TIR i OA

Vše v pořádku . Doporučuji. Funguje bez problémů.

25.01.2020 Oldřtch
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Naprostá spokojenost ,rxchlé dodání

22.01.2020 Jiří
Držák na gps navigaci - šroubovací

Držák je výborný, rychlá montáž na navigaci.

22.01.2020 Jiří
7" GPS navigace ANDROID s WIFI, DVR kamerou, bluetooth, DS796 - TRUCK, TIR i OA

Tato navigace se výborně hodí do osobního auta. Má možnost vložení sim karty a tím získává další úžasnou vlastnost, že dovede do cíle nejkratší cestou a zároveň se vyhne případným zácpám a různým omezení.

25.11.2019 Arnošt Berger
5.0" GPS navigace DS502-TB s bluetooth pro OA - Lifetime

Jako vše 100%

13.11.2019 Jaroslav Křovák
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Vybrané zboží plně odpovídá mému požadavku a bylo doáno velmi rychle.

26.10.2019 Jarda
GPS navigace Tom Tom GO 60 - vystavené zboží

Naprosto spokojen doporučuji

27.09.2019 Jaroslav Roubín
Držák na gps navigaci - šroubovací

dobře drží, jsem spokojený

08.09.2019 Petr
4.3" GPS navigace, Osobní, DS432T

Zatím pracuje dobře. Jsem s ní spokojený.

18.08.2019 makaron
7.0" OWIRO GPS navigace pro kamiony + wifi + kamera + detektor radaru OW780

Navigaci používám 14 dní,a zatím se učím jejímu ovládání.Navigace samotná je v pohodě,dovede přesně na místo,dodržuje zadání vozu (výška,délka,váha).Další aplikace postupně studuji a začínám využívat. Výhoda je možnost použít 2 možnosti navigací.Kamerové záznamy jsou kvalitní.Zatím nemám větší výhrady,

22.07.2019 Pavel
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Prozatím spokojenost trochu jiná jsem zvyklý na garmin

08.07.2019 Štěpán
Sluneční clona / stínítko s packama pro 6" - 7" GPS navigace

Kvalitní výrobek,přijatelná cena,perfektní obsluha.

06.06.2019 ZONAPLUS a.s.
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

dobrá slouží svému účelu

06.06.2019 ZONAPLUS a.s.
7.0" GPS navigace pro kamiony s bluetooth DS700-TB - Lifetime - TRUCK, TIR i OA

kvalitní dobře čitelná ,přesná

13.05.2019 petr
7.0" GPS navigace s bluetooth DS701-TB + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

zakoupená navigace zatím ok žádný problém

20.04.2019 Rosťa Vít
7.0" GPS navigace OWIRO pro kamiony s WI-FI a DVR kamerou LIFETIME - OW770

Navigace funguje výborně. Maximální spokojenost.

07.02.2019 Pavel
4.3" GPS navigace TRUCK, TIR i OA DS432T

navádí ok

20.11.2018 Honza Š.
Sluneční clona s klipem/ stínítko pro 6" - 7" GPS navigace

Clona super. Už bych nechtěl navigaci bez ní.

20.11.2018 Honza Š.
6.0" multimediální GPS navigace DS600T+ LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím ji mám krátce. Ale jsem spokojený pracuje jak má. Je asi na stejné úrovni jako má starší navigace Navon. Ta už šlape 5 let.

19.11.2018 Petr
5.0" GPS navigace DS502T - LIFETIME - TRUCK, TIR i OA

Zatím nejlepší navigace, kterou jsem měl.Překvapila.

25.09.2018 Pavel Šedivý
Kolečko na palubní desku - pro přísavku

Vynikající podložka na držák pro navigaci

05.09.2018 Zdenek58
7.0" GPS navigace DS700T + LIFETIME pro TRUCK, TIR i OA

Zatim navigace navadi slusne ,

15.08.2018 zuzana
10,1" PC tablet / GPS navigace, Android 4.4, dual SIM, bluetooth, wifi

tablet jede max spokojenost

09.06.2018 Kocourek
7.0" GPS navigace DS705 android s DVR kamerou, WIFI i Bluetooth - TRUCK, TIR i OA

Co se týká internetového obchodu Navistore. Tak mohu všem jen doporučit . Rychlost odeslání a doručení. Spokojenost a palec nahoru.

Provozovatel webu, Martin Pavelka, se sídlem Žerotínovo nám 652/17, Přerov, 75002, IČ: 76651509, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.